Dijkbeemd 18, 2310 Rijkevorsel • Fienefleur

Luminous Soul

Een gids voor je ziel...

Luminous Soul

+/- 60 min. 70 EUR

Heeft je ziel je hierheen gebracht? Niets is zo maar… Je onderbewustzijn worstelt met onbeantwoorde vragen die naar boven komen.

Ik help je, door middel van channeling, deze vragen te beantwoorden en inzichten te bieden. Samen met het Universum, de Engelen en je persoonlijke gidsen gaan we op zoek naar informatie en oplossingen. We brengen energieblokkades aan het licht en proberen pijnlijke plekken uit je verleden te genezen.

Luminous Soul is mijn kindje, mijn Fien! Ik had zoveel weerstand tegen ‘healing’, zoveel vooroordelen tegen online sessies, enz... Maar op een bepaald moment kreeg ik een cadeautje van Corin Grillo: een gratis online sessie met een van haar studenten.

Ik werd omver geblazen! Nu moet je weten dat die cursist aan de andere kant van de wereld woont. Vanaf mijn luie zetel met de laptop op de schoot zat ik te luisteren naar iemand die me precies wist te vertellen in welke fase ik op dat moment zat, waar ik naar op zoek was en wat mijn werkpuntjes waren… Op de koop toe voelde ik me na de sessie ook nog eens lichter, zachter, meer gedragen.

Ik wilde dit ook kunnen! Ik voelde merkbaar verschil, zelfs met een hele oceaan ertussen. Vanaf toen is het snel gegaan: ondertussen heb ik al sessies gedaan in Japan, Nieuw-Zeeland, Tenerife, Portugal, Ierland, Amerika, ...

Heb je vragen over een blokkade waar je niet aan voorbij komt? Blijf je hangen in een situatie? Heb je inzicht nodig in een bepaalde relatie? Zoek je naar je levensdoel?

Nu is het moment om te boeken! We schijnen een lichtje op jouw ziel en je krijgt Angel JuJu. We doen dit online! Bij het boeken ontvangt u een link voor een Zoom call.

Maak een afspraak