Dijkbeemd 18, 2310 Rijkevorsel • Fienefleur

Sensitieve Therapie

Luister naar je lichaam...

Loopt u momenteel ergens tegenaan of heeft u het gevoel vast te zitten? Ervaart u regelmatig lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, maagpijn of verkrampte spieren? Heeft u last van aanhoudende stress waarmee u geen raad weet?

Sensitieve coaching kan u bij deze klachten helpen. Naast het beluisteren van je verhaal betrekken we het lichaam. Met behulp van natuurlijke therapievormen en coaching proberen we samen een gezonde balans te creëren en de harmonie te herstellen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Het doel is het herstellen van uw energie en het verminderen van uw klachten.

Sensi Balans

+/- 120 min. 120 EUR

Energetische Behandeling: Via een meetprotocol wordt bepaald welk type behandeling het meest geschikt is voor uw lichaam op dat moment. Dit kan een combinatie zijn van meridiaan harmonisering, drukpuntbehandeling, voetreflexologie, of massage ter versterking van de energiecentra.

Voedingsintolerantiemeting: Er wordt uitgemeten of u mogelijk een overgevoeligheid heeft voor bepaalde voedingsstoffen. U kan deze dan d.m.v. een dieet of een zuivering vermijden. Dit geeft het lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen en tot rust te komen.

Orthomoleculaire Behandeling: Soms is het nodig om het lichaam aan te vullen met vitamines of mineralen om tekorten te voorkomen of te verhelpen. Deze middelen kunnen ook ondersteunend werken.

Bachremedies: Bewustwording is een onderdeel van het genezingsproces. Bachremedies kunnen helpen om probleeminzicht te vergroten en op die manier het herstelproces te versnellen.

Holistische Massage

+/- 100 min. 85 EUR

Een holistische massage onderscheidt zich van de ontspanningsmassage door een consultatie waarbij gekeken wordt naar je levensstijl. Je kijk terug op het leven en je ervaringen. Belangrijk is hoe je met stress omgaat en hoe deze zich uit in je lichaam. Holistisch betekent dat er gekeken wordt naar het geheel van uw bestaan als mens. Lichamelijke klachten hebben vaak een psychologische connectie en bij het aanpakken van de klachten kijken we dan ook iets verder dan de directe symptomen. De holistische massage is energetisch en ontspannen.

Maak een afspraak