Dijkbeemd 18, 2310 Rijkevorsel • Fienefleur

Coaching & therapie

Luister naar je lichaam...

Loopt u momenteel ergens tegenaan of heeft u het gevoel vast te zitten? Ervaart u regelmatig lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, maagpijn of verkrampte spieren? Heeft u last van aanhoudende stress waarmee u geen raad weet?

Coaching en therapie kan u bij deze klachten helpen. Naast het beluisteren van je verhaal betrekken we het lichaam. Met behulp van natuurlijke therapievormen en coaching proberen we samen een gezonde balans te creëren en de harmonie te herstellen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Het doel is het herstellen van uw energie en het verminderen van uw klachten.

Coaching

+/- 60 - 90 min. 60 - 90 EUR

Ik gids je doorheen een proces van bewustwording en inzicht krijgen in jezelf, je patronen en je blokkades. Ik reik je tools aan waarmee je aan de slag kan om tot een persoonlijke groei te komen, beter kunt omgaan met je hooggevoeligheid en positiever in het leven te staan.

Therapie

+/- 90 min. 90 EUR

Energetische Behandeling: Via een meetprotocol wordt bepaald welk type behandeling het meest geschikt is voor uw lichaam op dat moment. Dit kan een combinatie zijn van meridiaan harmonisering, drukpuntbehandeling, voetreflexologie, of massage ter versterking van de energiecentra.

Voedingsintolerantiemeting: Er wordt uitgemeten of u mogelijk een overgevoeligheid heeft voor bepaalde voedingsstoffen. U kan deze dan d.m.v. een dieet of een zuivering vermijden. Dit geeft het lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen en tot rust te komen.

Orthomoleculaire Behandeling: Soms is het nodig om het lichaam aan te vullen met vitamines of mineralen om tekorten te voorkomen of te verhelpen. Deze middelen kunnen ook ondersteunend werken.

Bachremedies: Bewustwording is een onderdeel van het genezingsproces. Bachremedies kunnen helpen om probleeminzicht te vergroten en op die manier het herstelproces te versnellen.

Coaching + energetische behandeling

+/- 90 min. 130 EUR

Je kan bij mij terecht voor coaching in combinatie met een energetische behandeling. Dit bevordert je herstel en heeft een grotere boost op je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Energetische behandelingen zijn geen vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg bij fysieke of psychische klachten eerst een huisarts of medisch deskundige. Indien het naar mijn mening nodig is, zal ik u doorverwijzen naar de reguliere hulpverlening.
Maak een afspraak