Dijkbeemd 18, 2310 Rijkevorsel • Fienefleur

Massages

Even alles los laten...

  • Alle massages
  • Ontspanningsmassages
  • Herbalmassages
  • Stenenmassages
Maak een afspraak

Ontspanningsmassage

+/- 60 min. 70 EUR

Een volledige lichaamsmassage om lichaam en geest te ontspannen. Afhankelijk van de klacht wordt er met meer diepte gewerkt aan de desbetreffende zone.

Cuppingmassage

+/- 60 min. 80 EUR

Stevige massage met de nadruk op blokkades en stress gerelateerde klachten. Cupping is een alternatieve geneeswijze uit het Oosten. De glazen cups worden op de huid gezet, waardoor de huidlagen vacuum getrokken worden. Er ontstaat een sterke doorbloeding waardoor toxines beter door het lichaam kunnen worden afgebroken. Er wordt afgesloten met zachte, ontspannende bewegingen.

Japanse Gelaatsmassage

+/- 60 min. 70 EUR

Net als een theeceremonie of kalligrafie is de Japanse gezichtsmassage een traditionele kunst. De massage begint met het losmaken van de nekspieren waardoor de gezichtsspieren makkelijker ontspannen. Dit in combinatie met het stimuleren van de meridianen en tsubo punten. Niet enkel gezond en verjongend voor de huid, ook lekker alle druk van het hoofd en ontspannen.

Zwangerschapsmassage

+/- 60 min. 70 EUR

Ben je nu zwanger? Massage is heerlijk om je veranderend lichaam positieve aandacht te geven. Misschien heb je last van je onderrug, gezwollen benen of wisselende emoties? Heerlijk ontspannen en contact met je baby staan voorop. Jij geeft aan wat voor jou kan. Kom en geniet, dit is een moment voor jou!

Herbal Body

+/- 90 min. 110 EUR

Bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activeren of ontspannende eigenschappen bezitten. De kruiden worden op artisanale gedroogd waardoor ze hun volwaardige aroma’s bezitten. Moe? Lusteloos? Dankzij de warme kruiden en hun geuren ontspant het lichaam en komt er nieuwe energie vrij.

Herbal Earth

+/- 70 min. 95 EUR

Met kleine bundeltjes van 8 verschillende kruiden gaan we de voeten en onderbenen masseren. Werkt sterk aardend en loslatend bij stressklachten. Aanbeveling voor het aansterken van de worteltjeschakra.

Herbal Heaven

+/- 70 min. 90 EUR

Met kleine bundeltjes van 12 verschillende kruiden gaan we het gezicht en het hoofd masseren. De massage werkt zeer ontspannend en verlichtend en heeft een openend effect op de kroonchakra.

Jadesteen

+/- 90 min. 110 EUR

Jade is een reinigende, beschermende steen die harmonie en evenwicht brengt. Helpt negatieve emoties en irritaties los te laten en is een goede steen om traumatische ervaringen los te laten. Versnelt genezingsprocessen. Trekt geluk, voorspoed en welvaart aan. Stimuleert je creativiteit en geeft zin en daadkracht. Met de jadesteen word je zelfverwerkelijking en zelfredzaamheid bevorderd.

Lavasteen

+/- 90 min. 110 EUR

Lavastenen die verwarmd worden in combinatie met koude stenen om de levensenergie in je lichaam te laten stromen. De verwarmde stenen worden op sleutelposities op het lichaam gelegd om de warmte diep in het lichaam te laten gaan. Een diepgaande massage voor rust en ontspanning.

Rozenkwarts

+/- 90 min. 110 EUR

De steen van het hart en de liefde. De rozenkwarts werkt het diepste in op het hartchakra en opent het hart om liefde te geven. Met de rozenkwarts trek je harmonie in je liefdesrelatie en vriendschapsrelaties aan. De steen bevordert je eigenliefde en zelfacceptatie.

Maak een afspraak