Dijkbeemd 18, 2310 Rijkevorsel • Fienefleur

Luminous Soul Healing

Een gids voor je ziel...

Luminous Soul

+/- 60 min. in de praktijk: 75 EUR op afstand: 30 EUR

Soms heb je het gevoel dat alles ineens op je pad komt, dat verschillende thema's blokkades vormen die opgelost mogen worden zodat jij je weer beter gaat voelen.

Healing brengt beweging in vastzittende blokkades waardoor de levensenergie weer gaat stromen. Dit heeft een een positieve invloed op zowel fysiek, mentaal en emotioneel vlak. We werken samen aan thema's die voor jou negatief aanvoelen. Je lichaam stuurt deze alarmsignalen omdat het tijd is om hierin verandering te brengen. Laat het datgene zijn waarvoor je als ziel naar de aarde komt, groeit en bloeit.

Bij een Luminous Soul Healing werk ik samen met de Engelen, waarbij ik als doorgeefluik de helende energie door mag geven. Het is een positieve, zachte, liefdevolle energie.

Healing op afstand is net zo effectief als een persoonlijke behandeling op locatie, omdat er tijdens een healing gewerkt wordt aan het fijnstoffelijke lichaam. Met Engelen kan er overal en altijd gewerkt worden om negativiteit om te buigen naar dat wat voor jou belangrijk is op dat moment.

Maak een afspraak