Dijkbeemd 18, 2310 Rijkevorsel • Fienefleur

Een jaar voor jezelf

Dit boek van Mira Kirchenbaum lag jaren geleden mee aan de basis van mijn transformatieproces. Ik leen de titel, al is dat wel waar het om draait in dit groeitraject.

Een jaar lang gaan we aan de slag met onszelf, voor onszelf en aan onszelf. Maandelijks komen we samen op een veilige, warme plek om me elkaar te verbinden. Waar we aan onszelf mogen werken, innerlijk groeien, onszelf ontdekken. Bewustworden van onze laagjes en ons hiervan ontdoen om naar onze ware kern te komen.

Het is een transformatie traject waarbij we elke keer op een andere manier bij onszelf komen, d.m.v. superleuke coachingsoefeningen, meditaties en andere creatieve methoden.

In kleine groepjes van max. 6 personen gaan we verdiepen, reflecteren, luisteren naar elkaar en steun vinden bij elkaar om te groeien en open te bloeien.

Heb je interesse? Mail mij of vul het contactformulier in. We gaan van start in september, zaterdagvoormiddag 9.30 u tot 12.00 u. De exacte startdatum gaan we finetunen. Koffie, thee en iets lekker worden voorzien.

Prijs 55 euro

Schrijf je nu in